Kvindeligeivaerksaettere.dk
Start Den Virksomhed Du Drømmer Om
- TRIN FOR TRIN
OG LÆR HVORDAN DU REELT KAN LEVE AF DEN FRA START!
Dette kursus er fordelt på 6 moduler, som giver dig strategi, klarhed, selvsikkerhed og et fuldt overblik til at starte din drømmevirksomhed! 

DER ER LUKKET FOR TILMELDING, MEN SKRIV DIG PÅ VENTELISTEN OG VÆR DEN FØRSTE TIL AT FÅ BESKED NÅR VI ÅBNER IGEN

Du kender måske følelsen

 • Af at føle dig overvældet og ikke ved hvor du skal starte
 • ​Af at være i tvivl om du har hvad der skal til og frygten for at fejle eller om du er ‘god nok’
 • ​Af at frygte for hvordan det kan lade sig gøre rent økonomisk
 • ​Af at være i tvivl om præcis hvad hvor meget/lidt der skal til for at din virksomhed bliver en økonomisk succes
 • ​Af at være i tvivl om der er et marked for din idé og hvordan du kommer igang med salget (som du måske slet ikke bryder dig om) 
I dette kursus vil vi give dig...
Kurset her vil ikke blot give dig svarene på alle dine bekymringer 
for at gå i gang som din egen leder, det vil også give dig 

Vi vil elske at holde dig i hånden igennem hele rejsen! 

Forestil dig hvordan 
det vil føles når...

 • Du har en TRIN FOR TRIN guide der viser dig de absolut bedste værktøjer du skal bruge for at lykkes med den virksomhed du ønsker at skabe!
 • Du har en indre følelse af enorm selvsikkerhed, mod og begejstring
 • ​Du har et fuldt overblik over din strategi og en klart defineret målgruppe du kan gå igang med at sælge til 
 • ​Du har et fuldt overblik og kontrol over din økonomi - både i din virksomhed og privat og ved præcis hvad der faktisk skal til for at din økonomi kan hænge sammen
 • ​Du er nået i mål med hvilken virksomhed du skal skabe, hvem du skal hjælpe, hvordan du skal hjælpe dem og hvordan hele dit koncept skal være sat sammen, så du og dine kunder opnår den største succes.
Hvem er eksperterne 
bag dette kursus
Jeg er uddannet indenfor HR, digital markedsføring og  international forretningsudvikling og har været selvstændig siden 2016.

Igennem tiden har jeg haft fingrene i mange forskellige start-ups og i januar 2020 startede jeg podcasten 'Bliv Kvindelig Iværksætter'.

Min mission er at gøre det nemmere at være selvstændig som kvinde og jeg har en særlig evne til at spotte forretnings muligheder og formidle den strategi der passer til dig og din forretning.

Jeg har tidligere boet i New York, Namibia og Zambia. I dag bor jeg i Bjerringbro med min mand og vores 3 børn.
Majbrit A. Kirkegaard 
 KvindeligeIværksættere.dk
Jeg er uddannet revisor, og har arbejdet som selvstændig siden 2013.

Min mission er at gøre regnskab forståeligt og spiseligt for alle. Fjerne det komplicerede og lære dig at elske dine tal.

Regnskab, moms, bogføring, skat, får det tit til at løbe koldt ned af nakken hos de fleste selvstændige. 

Ofte bliver SKAT og Regnskab pustet op til at være et stort uhåndterligt monster. Det er min store passion at lave om på dette og gøre det meget mere overskueligt.

Jeg bor i Gram med min mand og vores 3 dele børn.
Gitte Haugaard 
RegnskabogFladeSko.dk
Jeg er oprindeligt uddannet skuespiller i Hollywood, men fandt hurtigt min vej ind i modeverden, hvor jeg bl.a. været salgschef, eksport manager og haft ansvar for at starte et europæisk brand op på det amerikanske marked.

Jeg blev selvstændig i 2017 i Los Angeles og i 2019 boede jeg i Asien, hvor jeg havde friheden til at arbejde remote.

I 2020 startede jeg LIVNESS hvor det er min mission at hjælpe dig tage styringen over din frygt, bygge mod og selvtillid - for med det kan du få ALT til at lykkes!

 Jeg er single og bor lige nu i Miami, Florida, hvorfra jeg driver mine 2 virksomheder fra computeren.
Liv Johansen
Livness.dk
HVAD ER DET HELT PRÆCIST 
DU FÅR I DETTE KURSUS?
Let’s break it all down.
Her ER HVAD DU FÅR MED I KURSET NÅR DU INVESTERER...

MODUL 1: Få skabt det stærke fundament for din virksomhed

 • Du lærer hvordan du skaber dit iværksætter mindset så du kan finde modet inde i dig selv til at træde ind i rollen som iværksætter, du lærer også hvorfor din vision og din mission er vigtige og hvordan du formulere dem, samt at sætte mål for dig selv og din kommende virksomhed, så du ved præcis hvad du skal gøre når kurset er færdigt

MODUL 2: Byg din forretning og find ud af hvem dine kunder er.

 • Du lærer præcis hvem det er der er dine kunder og hvordan du kommunikere med dem, samt hvordan du får øje på og får formuleret de elementer der vil skabe grundlaget for eksistensen af din virksomhed og beviset for at det er muligt for dig at skabe din drømme virksomhed

MODUL 3: Skab det økonomiske grundlag for din virksomhed

 • Du lærer hvordan dine overbevisninger er omkring penge og hvordan du takler dem. Og du lærer præcis hvor lidt der skal til for at du kan leve af din virksomhed fra start, samt hvad du skal gøre hvis tingene går den forkerte vej og hvordan du prioritere din tid og økonomi

MODUL 4: Lær hvordan du styrer din økonomi (det er nemmere end du tror)

 • Du lærer hvordan du bygger dit regnskab op, så du føler 100% sikkerhed og kontrol over det, hvornår du skal have et cvr nr., hvordan det hænger sammen med moms og skat, hvad fradrag er og hvad du skal bruge det til, samt hvor du skal fører din tal hen og hvornår du skal gøre det

MODUL 5: Kend dine sociale medier og lær hvordan du bruger dem

 • Du lærer hvor dine potentielle kunder befinder sig henne på de sociale medier, hvordan du fanger dem med dine opslag og hvilke opslag du skal lave

MODUL 6: Form dit koncept og automatisér dit salg

 • Du lærer hvordan du omdanner din viden eller fysiske produkter til et koncept og automatiserer dit salg, så du skaber et kontinuerligt flow af nye kunder
MEN... Modulerne er ikke alt du får
DISSE BONUSSER FRA FORSKELLIGE DYGTIGE EKSPERTER 
FÅR DU OGSÅ MED I KURSET NÅR DU INVESTERER...
 • BONUS 1 er en meditation der guider dig til at træde ind i dit sande jeg og fulde potentiale med Liv Johansen
 • ​BONUS 2 er til dig der gerne vil tage udgangspunkt i den absolut BEDSTE VERSION AF DIG SELV når du skal skabe din nye forretning med Majbrit A. Kirkegaard
 • ​BONUS 3 og 4 lærer dig at finde ind til hvilken virksomhedsform du skal stifte din virksomhed under og hvordan du gør med firmakonto med Gitte Haugaard
 • ​BONUS 5 er til dig der har brug for at blive AFKLARET og blive bekræftet i at du er på rette vej med Britt Holstein fra Holstein&Virkelyst
 • BONUS 5 er til dig der skal ud at søge patent på dit produkt/brand og ikke ved om du skal eller hvordan du gør med Gyde Balzer Carstensen fra Patentsmarter
 • BONUS 7 er til dig der har en produktidé og gerne vil vide hvordan du får ideen til at blive til et færdigt produkt med Julie Bloch Lauritzen (NipNap - kendt fra Løvens Hule 5)


DINE MULIGHEDER FOR AT OPNÅ SUCCES MED 
DIN DRØMME VIRKSOMHED ER UENDELIGE...
INVESTER I DIG SELV I DAG


TILMELD DIG NU
Din investering for 6 ugers 'Start Den Virksomhed du drømmer om'
3.297,- (inkl. moms)
Du har mulighed for at betale i 2 rater.

Der er begrænset antal pladser, så skynd dig at komme med
Hvordan fungerer det når du investerer?
 • 6 ugers sammenlagt forløb med 6 step-by-step moduler du får adgang til med det samme (officiel kursus start d. 2. Marts 2021)
 • ​Livstidsadgang til alt materiale med video forklaringer, printbare slides fra videoen, arbejdshæfte til hvert modul og skabeloner til dit økonomiske overblik
 • ​En eksklusiv lukket online netværks- og sparringsgruppe du kan bruge til din proces, dine idéer og udfordringer, samt med mulighed for feedback på dine problemstillinger hver uge.
 • ​3 x LIVE Q&A's, hvor du får mulighed for at stille de spørgsmål du har undervejs (datoerne for q&a's 16/3, 30/3 og 13/4)
Ofte stillede spørgsmål
Can I Lorem Ipsum Some FAQ's?
Of course you Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Can I Lorem Ipsum Some FAQ's?
Of course you Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Can I Lorem Ipsum Some FAQ's?
Of course you Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Can I Lorem Ipsum Some FAQ's?
Of course you Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Can I Lorem Ipsum Some FAQ's?
Of course you Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Can I Lorem Ipsum Some FAQ's?
Of course you Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Tidligere deltagere udtaler
Jeg vidste ikke hvad jeg skulle være selvstændig med. Nu har jeg fået selvtillid og mod til at turde gøre noget ved min drøm.
Jeg er gået ned i tid på mit fornuftige, velbetalte fuldtidsjob og jeg vil anbefale alle folk der har en god idé, men ikke aner hvor de skal starte.

Det er en god start, hvor man opnår følelsen af ikke at være alene. Og for folk der ikke ved noget om markedsføring og for dem der løber en større risiko ved at starte op.

Tidligere deltager
Jeg var bekymret om jeg ville få tid til at følge med i kurset i en ret presset hverdag, hvor jeg ikke var i nærheden af at springe ud som selvstændig.
Og om de andre ville være meget længere end mig og jeg bare ville være den useriøse pige uden en plan eller en specifik drøm.
Men, alle moduler er håndgribelige hele vejen igennem. Dvs. at områder som kan virke uoverskuelige eller skræmmende pludselig bliver helt konkrete og til at takle. Har fået værktøjer indenfor alle aspekter som jeg kan arbejde med både nu og fremadrettet.

Tidligere deltager

Jeg var bekymret for om jeg ville få nok ud af det, fordi min rejse som selvstændig kun var i den allerførste spirende fase.

Nu er jeg begyndt at arbejde målrettet hen imod min drøm, og ikke blot drømme. Det har bogstaveligt talt været startskuddet for mig til at kaste mig ud i det. Så selvom jeg ikke er der endnu, så er jeg på vej. Og jeg ville ikke have nået så langt uden dette forløb.
Tidligere deltager
All Rights Reserved © | KvindeligeIvaerksaettere.dk®
Powered By ClickFunnels.com